top of page

Veelgestelde vragen

Welke luchthaven verkies je? 

Kom je naar Casa Bédar kan heb je de keuze uit 3 luchthavens. 

We raden je in ieder geval aan om een auto te huren. Zo kan je je steeds vrij bewegen in en buiten het dorp. Er zijn verschillende activiteiten in de buurt die enkel met de wagen te bereiken zijn vanuit Bédar. 

Almería

Murcia

Het is ongeveer een 50km van de luchthaven van Almeria tot Bédar. Je volgt de A7 richting Murcia en dan kom je de afrit 520 Bédar/Los Gallardos tegen die je moet nemen.
 

Na het landen in Corvera rijd je een 130 km richting Almeria om in Bédar aan te komen.
Als je hiervoor kiest dan volg je de AP7. Dit is een Tolweg maar ook de kortste weg.  Ook hier neem je de afrit 520 Bédar, Los Gallardos.

Alicante is de verste luchthaven maar hier zijn meerdere dagen per week vluchten beschikbaar.
Na een 220 km via de A7 eerst richting Murcia en dan richting Almeria rijden. Ook nu kom je de afrit 520  Los Gallardos/Bédar tegen.

Alicante

Luchthaven

Hoe kan je Casa Bédar bereiken ?

Route naar je vakantiestulpje

Casa Bédar is gelegen in de campo, La Carretera a Serena 4 in Bédar . Je kan ons ook vinden op google maps uiteraard.

Wanneer je de afrit in Los Gallardos neemt volg je de pijl Bédar altijd rechtdoor de AL-6109 volgen tot je aan een splitsing komt. Hier Ga je naar links richting Serena. Dus niet door het dorp rijden.

Je blijft gewoon de weg volgen voor ongeveer een 2km. Je zal aan de rechterkant een bordje zien met Casa Bédar op om onze berg op te rijden alsook aan de gevel hangt ons logo in het groot. Als je hier inslaat liggen wij links boven op de berg.

Mocht je toch problemen hebben aarzel niet ons telefonisch te contacteren (0032 486 74 00 48) en we begeleiden je met plezier.

Hoe bereik
Veel gestelde vragen
bottom of page